Emst

Over LeeBo Chalets

In 2020 startten Gerard van Leeuwen en Edwin Bovendorp LeeBo Chalets. Ze zagen dit als een mooie en passende aanvulling op de bedrijven die ze al hadden. Hiermee bleken ze te voorzien in een enorme behoefte, want de opdrachten stroomden binnen. In korte tijd groeide de organisatie uit tot een serieus bedrijf. U kunt hier terecht voor een mantelzorgwoning, houtskelet woning, chalet, tiny house en interieurbouw. Alles volgens de laatste eisen en compleet naar uw wens.

Wie zijn wij

Gerard

Gerard heeft zijn sporen verdiend in de jacht-, interieur- en precisiebouw. Hij wordt gedreven door persoonlijke service, kwaliteit en vakmanschap.

Edwin

Edwin is installateur en volledig onderlegd op het gebied van elektrische en installatie techniek. U kunt met een gerust hart de technische kant van uw woning of chalet aan hem overlaten.

Jan Willem

Voorman Jan Willem heeft ruim 35 jaar ervaring in de bouw en wordt ondersteund door een aantal timmermannen met de nodige jaren aan ervaring. Geen uitdaging gaan ze uit de weg, stiekem vinden ze dat juist heel erg leuk!

Tim

Timmerman

Jan Willem

Timmerman